Hiihtokoulu 2022

HIIHTOKOULU TALVELLA 2022

 

Maanantaisin klo 18.30-19.30 joko Urheiluhallin maastossa tai Pernun hiihtomajalla. Paikka ja hiihtotyyli ilmoitetaan joka kerralle erikseen. Pakkasraja -15 astetta (epäselvissä tapauksissa kysy Heidiltä, 0400 493652). Hiihtokoululaiset paikalle siten, että ovat sukset jalassa ladulla klo 18.30.

Jakaudutaan pienempiin ryhmiin iän ja taitojen mukaan (noin kolme ryhmää). Aivan pienimmät harjoittelevat ja tutustuvat hiihtoon leikkien kautta, isommat pääsevät harjoittelemaan tekniikoita. Tuntien pohjana käytetään Lumilajit liikuttavat Tuiskun hiihtokoulut materiaaleja.

Hiihtokoulu on tarkoitettu noin eskari-ikäisestä ylös päin. Vaatimuksena on, että hiihtokoululainen pystyy itsenäiseen etenemiseen, pääsee kaatuessaan itse ylös sekä osaa kuunnella ja noudattaa annettuja ohjeita.

Mikäli haluat hiihtokoululaisten vanhempien WhatsApp -ryhmään, ole yhteydessä Heidiin (0400 493652).

Seuraava hiihtokoulu ma 21.3. Urheiluhallin maastossa. Harjoitellaan vapaan tekniikoita, joten vapaan hiihtoon soveltuvat välineet. Tulethan paikalle terveenä ja ajoissa. Tervetuloa innolla mukaan nauttimaan hiihdosta kavereitten kanssa!