Kilpailuohjeet

KILPAILUOHJEET           Kp-cup ja PM normaalimatkat

Tule kisoihin vain terveenä ja mahdollisimman myöhään ennen lähtöä. Poistu kisapaikalta mahdollisimman nopeasti oman suorituksen jälkeen.

Stadionalueella ja ladun varressa on käytettävä kasvomaskia. 

Kilpailut alkaa klo 11.00 ja tuomarineuvoston kokous pidetään klo 10.00 urheiluhallin yläkerrassa.

Hiihtotapa on perinteinen väliaika lähtö ja hiihdettävät radat 2, 3 ja 5km radat.

Lähtö ja maalialueelle saavat mennä vain kilpailijat.

Numeroliivit jokainen noutaa itse ennen lähtöä laavun vieressä olevasta telineestä. Jokainen vastaa itse siitä, että ottaa oikean numero. Numeron voi jokainen varmistaa nettisivuilla olevasta lähtöluettelosta.

Numeroliivit palautetaan välittömästi maaliin tulon jälkeen maali-alueella niille varattuun paikkaan. Palauttamattomasta numeroliivistä veloitetaan 50€.

Stadion alueella ei saa hiihtää eikä testata suksia kilpailun aikana. Verryttelyt ja suksien testaus kisaladulla vain ennen kilpailun alkua tai kilpailun taukojen aikana. Käytössä on myös erillinen verryttelylatu ( ks. latukartta )

Pukutiloja ei ole käytössä ja muihinkin sisätiloihin pääsy on estetty. Ainoastaan urheiluhallin aulassa olevat WC tilat ovat käytössä mutta niihin ei saa jäädä oleskelemaan.

Kilpailukanslia on ajanottorakennuksessa. Kilpailun johtaja on Matti Hakala ja hänet tavoittaa numerosta 050-5188212.

Ensiavusta vastaa Himangan SPR joka on kisapaikalla.  

Live online-tulokset ovat viralliset lopputulokset ja ne julkaistaan noin 15 min kyseisen sarjan viimeisen maaliintulijan jälkeen.

Kilpailussa palkitaan kaikki hiihtäjät. Heti maaliin tulon jälkeen maalialueella saa ottaa palkinnon mukaan. Piirinmestaruus mitalit voi hakea laavun vierestä niille varatusta paikasta heti sen jälkeen kun sarjan tulokset ovat valmistuneet. Kuulutus kuuluttaa aina mikä sarja voi mitalit hakea. Erillistä palkintojen jakoa ei järjestetä.