Toimintaohjeet

Himanka 15.2.2021

 

Toimintaohjeet 6.3.2021 järjestettäviin KP-cup ja PM hiihtoihin Himangalla

 

Hiihdot järjestetään Himangan Urheiluhallin maastossa jossa kilpailijat ja huoltajat voivat olla laajalla alueella. Stadion ja parkkialue on erittäin laaja joten väljyyttä saadaan myös parkki-alueelle.  

Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa. Kilpailijoilla ja huoltajilla ei ole sisätiloja käytössä ja kaikki tarpeeton kulku sisätiloihin estetään. Ainoastaan eteisaulan WC on käytössä jossa tiloja desinfioidaan järjestäjän toimesta. Myös käsidesiä on tarjolla aulassa järjestäjän toimesta.

Sisätiloissa on vain toimitsijoita jotka ovat siellä kisan ajan.

Pukutiloja ei ole käytössä.

Kilpailupaikalle ei oteta yleisöä.

Järjestäjät seuraa turvavälien toteutumista tapahtuman aikana ja tarvittaessa huomauttaa asiasta jos turvavälit eivät toteudu.

Kilpailuaikataulu suunnitellaan siten, että yhtä aikaa paikalla on mahdollisimman vähän kilpailijoita ja huoltajia. Kisapaikalta suositellaan poistuttavaksi heti kun on tullut maaliin ja saanut palkinnon.

Kilpailu on väli-aika lähtö joten lähikontakteja ei juurikaan synny.

Stadion-alueella on käytettävä kasvomaskia. Jokaisen on varattava omat maskit mukaan. Järjestäjän toimesta  niitä ei ole tarjolla.   Myös toimitsijat sisätiloissa käyttävät maskia.

Ylimääräinen aika suositellaan käytettävän parkkialueella jossa voi olla väljemmin tai omassa autossa.

Suositellaan, että huoltajia tulee paikalle vain yksi autokuntaa kohden.

Lähtönumerot jaetaan stadionalueen edessä johon numerot on lajiteltu järjestykseen. Jokainen kilpailija ottaa siitä numeron kun menee lähtöpaikalle ja palautta sen maalissa niille varattuun paikkaan. Aluetta valvotaan, että numerojen haussa ei pääse syntymään ruuhkaa.

Palkintojen jako tilaisuutta ei järjestetä vaan kun sarjan järjestys on varmistunut niin palkittavat voivat noutaa yksitellen oman palkintonsa niille varatusta paikasta.

Ilmoitustaulua ei ole. Tulokset julkaistaan netissä ja kaikki tiedottaminen tapahtuu kuulutuksen kautta.

Kilpailupaikalla ei ole mitään myyntipisteitä. Mehua ei myöskään tarjota maaliin tulon jälkeen.

Kilpailuihin otetaan hiihtäjiä vain Keski- ja Pohjois-pohjanmaalta.

Järjestäjän alustava arvio kilpailijamäärästä on n. 150-200.   

 

 

Yhteistyöterveisin: Himangan Urheilijoiden hiihtojaosto