Pyöräily

Tervetuloa Himangan Urheilijoiden Pyöräilyjaoston sivuosiolle

 

Himangan Urheilijoiden Pyöräilyjaoston toiminta painottuu tällä hetkellä maastopyöräilyyn. Toiminta käsittää sekä kilpailutoimintaa, että kuntoilu- ja harrastetoimintaa. Jaoston vastuulla on ylläpitää ja kehittää Ketterän kierroksen ulkoilureittiä sekä kehittää pyöräilyolosuhteita Himangalla. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa toiminnasta ja alueen pyöräilymahdollisuuksista.

Keväällä 2020 järjestettäväksi suunniteltu maastopyöräkoulu järjestettiin kesäkuussa! Lisätietoja vasemman puoleisen valikon "maastopyöräkoulu"-painikkeesta, tai allaolevaa kuvaa klikkaamalla.

Myöhemmin kesällä myös xc-kilpailut sekä yhteislenkkejä Himangan parhailla maastopyöräilyreiteillä.

 

HimankaMTB 2020

 

HimankaMTB 2020 tapahtumasta on julkaistu tiedot; esim. kilpailuohje ja rata-kartat. 

Tiedot löytyvät pyöräilyjaoston sivuosiolta, vasemmasta valikosta KILPAILUT-kohdan alta.

Himangan Urheilijoiden Pyöräily -jaoston järjestämät yhteislenkit 2020:

 

YHTEISLENKKEJÄ AJELLAAN PORUKALLA PITKIN KESÄÄ - SYKSYÄ SOPIVIN AJANKOHDIN. VOIT TIEDUSTELLA NÄISTÄ TARKEMMIN JAOSTON JÄSENILTÄ.

 

Pernu-Pahkala     la 27.6.2020 klo.10

Toinen kesän 2020 maastopyöräily -yhteislenkki järjestetään Pernun / Pahkalan alueella, lauantaina 27.6.2020 klo.10. Liikkeelle lähdetään Pernun hiihtomajalta (Pernuntie 119, Himanka), mistä alkaen lenkkeillään osallistujien toiveita reitin ja vauhdin osalle soveltaen ainakin Pitkäjärvi-Hietajärvi-hiihtomaja suunnilla.

Yhteislenkkiin kuuluen voi osallistua TahkoMTB pyöräilypäivään, eli pyöräillä 25km/60km/120km/240km. Lisätietoja: https://www.tahkomtb.fi/pyorailypaiva/

Alueen polkureitistöt ovat tyypiltään pääosin helppo- ja kevytkulkuista hiekkakangas-maastoa ja reitti pyritään muodostamaan siten, että väliltäkin voi helposti oikaista / palata takaisin lähtöpaikalle, joten mukaan voi lähteä matalalla kynnyksellä! 

 

 

 

Maastopyöräkoulun mainoskuva - Klikkaa nähdäksesi lisätietoja!
MAASTOPYÖRÄKOULU - Klikkaa nähdäksesi isompana!