HimankaMTB 2020

HimankaMTB 2020 

 

Himangan Urheilijat järjestää Keski-Pohjanmaan Maasto-Cupin osaksi lukeutuvan maastopyörätapahtuman / iltakilpailun: HimankaMTB 2020:n. Kilpailutapahtuman luonteesta huolimatta on tarkoitus, että tapahtuma on matalan kynnyksen kilpailu; eli aloittelijat ja kuntoilijatkin pääsevät helposti mukaan! Tapahtuma järjestetään 22.7.2020 urheiluhallin maastossa.

* Lisätietoja Keski-Pohjanmaan Maasto-Cupista löytyy GIF:n asianomaisilta sivuilta: https://gamlakarlebyif.fi/cykel/mtb/maasto-cup/ .

HimankaMTB -tapahtuma on uudistunut edellisvuoden hienosta vastaanotosta huolimatta; tällä kertaa ajellaan vuorostaan Himangan Urheiluhallin maastossa Himangan Urheilijoiden pyöräilyjaoston vastatessa järjestelyistä. Tarjolla huomattavimpana uudistuksena uusi /monipuolinen kisareitti, jota voi taittaa kullekin pyöräilijälle sopivalla tavalla: joko letkeästi omaan tahtiin kierrellen edeten tai kisavauhdilla kurvit, juurakot ja hyppyrit silottaen..!

Kaikki taas reippaasti ja rohkeasti osallistumaan ja mukaan ajelemaan; harrastajille löytyy kuntosarja ja kisakuskeille hieman pidemmän matkan sarjat. Ja kaikki muutkin tervetuloa mukaan tapahtumapaikalle kannustamaan ja vaikkapa kisakahvion tarjoiluja hyödyntämään! :)

 

TAPAHTUMAA KOSKEVAT ASIAKIRJAT PDF-TIEDOSTOINA:

* KILPAILUOHJE PDF-tiedostona.

* RATA-KARTTA 1km

* RATA-KARTTA 2km

* RATA-KARTTA 3,5km

 

KUVIA KILPAILUSSA KÄYTETTÄVÄLTÄ REITILTÄ:

* VALOKUVIA MTB-RADALTA KUVAGALLERIASSA

* VIDEOPÄTKIÄ MTB-RADALTA GIF-MTB:n FACEBOOK SIVUILLA

 

Huom! Tulokset ja valokuvia löytyy sivun alaosaan lisätyistä linkeistä!

 

 

HimankaMTB 2020 kilpailuohjeet

 

 

Aika ja paikka Keskiviikkona 22.7.2020 klo 18 Himangan Urheiluhallilla (Kannustie 140, 68100 HIMANKA)

Huom! Urheiluhallin sisätilat käytettävissä; kahvio-sali, pukuhuone ja -pesutilat. 

Lisäksi kisastadionilla telttakatos ja laavu sateensuojaa tuomassa. 

 

Sarjat ja matkat

Lähtöryhmä 1. (n. klo 18.15)Lähtöryhmä 2. (n. klo 18.45)

T8, P8                   1*1 km

T10, P10               1*2 km

T12, P12, T14    1*3,5 km

P14, T16                 2*3,5 km

P16,Naiset, Kunto   3*3,5 km

Miehet                     4*3,5 km

 

*) Pidätetään oikeus tarvittaessa muuttaa lähtöaikoja ja -matkoja. 1.Lähdössä mukana järjestäjien varmistusajaja (ajaa reitin mukana /viimeisenä ajajana).

 

Ilmoittautuminen ja numerot

Ennakkoon sähköpostilla t.harmaala@gmail.com tai paikan päällä

klo 17.30 mennessä. Numeroiden jako kilpailupaikalla klo 18.

 

Maksut

Osallistumismaksu 5 € / hlö tai 10 € / perhe. Maksu joko Himangan Urheilijat ry:n tilille FI79 5051 0640 0026 94 (Viestikenttään Himanka MTB ja osallistujan nimi) tai paikanpäällä käteisellä.

 

Palkinnot

Kaikille alle 14-v palkinnot. Vanhempien sarjoissa kolmelle parhaalle. Lisäksi arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken!

Palkintojen jako viimeisen sarjan maaliin tulon jälkeen Urheiluhallilla kahvio-salissa (tarkempi tieto ilmoitetaan kisassa kuuluttamalla).

 

Rata

Kilpailu ajetaan uudella 3,5 km radalla, josta puolet on single trackia ja puolet leveämpää pohjaa. Suurin nousu on 13 metriä. Rata sisältää myös maastopyöräilyä varten rakennetun osion. Nuorimmat lapset kiertävät lyhennettyä rataa. 1 km kierros on teknisesti helppo. 2 km kierros on hieman vaativampi.

Radalla on yksi pidempi pätkä, missä ei ole ohituspaikkoja. Edellä ajavan tulee väistää nopeampaa ohittajaa, mikäli tämä pyytää ohitustilaa.

 

Turvallisuus / lisenssit

Kilpailijoilla kypäräpakko. Pyörävalinta vapaa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä lisenssiä, ja jokainen vastaa omasta vakuutuksestaan ja muille aiheuttamistaan vahingoista. Alue ei ole suljettu muilta ulkoilijoilta, joten kilpailijat ovat velvollisia väistämään ja varomaan muita ulkoilijoita. Kilpailureitit on merkattu pääosin sini-keltaisella nauhalla sekä mustilla nuolilla.

 

Ensiapu

Himangan SPR kilpailukeskuksessa.

 

Sosiaalitilat

Pukuhuoneet, wc:t ja suihkut kilpailukeskuksessa urheiluhallilla.

 

Pyörien pesu

Pyörien pesumahdollisuus kilpailukeskuksessa.

 

Tarjoilu

Urheiluhallilla kahvila-sali, jossa kisakioskissa myynnissä kisoihin sopivaa; suolaista ja makeaa sortimenttia.

 

Tiedustelut:

Pyöräilyjaoston jäseniltä, kts. vasemmasta valikosta JAOSTO.

 

Tervetuloa fillaroimaan!           t. HU:n pyöräilyjaosto