MAASTOPYÖRÄKOULU

Himangan urheilijoiden maastopyöräkoulu

 

Kesäkuussa järjestetään koululaisille, nuorille ja aikuisille tarkoitettu maastopyöräkoulu, jossa harjoitellaan maastopyöräilyn ajotaitoja ja lajitekniikkaa kokeneiden vetäjien opastuksella:

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SEN SUUREMPANA!

Maastopyöräkoulu on 3-osainen. Ensimmäinen harjoituskerta on to 4.6 klo 18 ja kokoontumispaikka Himangan Urheiluhallin pihalla. Yksi harjoituskerta kestää n. 1,5 tuntia. Maastopyöräkoulussa keskitytään pyörän hallinnan ja maastopyöräilyn ajotekniikan harjoitteluun. Osallistujat jaetaan iän ja/tai osaamisen mukaisiin ryhmiin, joilla kullakin on oma vetäjä.

 

Maastopyöräkoulu on tarkoitettu 2012 syntyneille ja sitä vanhemmille lapsille, nuorille ja aikuisille. Varustevaatimuksena on maastopyörä ja kypärä.

 

Maastopyöräkoulun hinta on 20 € hlö / 40 € perhe. HU:n jäsenille hinta on 5 € hlö / 10 € perhe. Maksu maksetaan Himangan Urheilijat ry:n tilille FI79 5051 0640 0026 94. Viitteeksi maastopyöräkoulu ja osallistujan nimi.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon lähettämällä sähkopostia osoitteeseen miikka.ketonen(at)hotmail.com. Viestissä on mainittava osallistujan nimi ja ikä (jos kyseessä lapsi) sekä tieto aiemmasta maastopyöräilykokemuksesta

  • aloittelija

  • harrastaja

  • kokenut harrastaja

 

Mahdollisista muutoksista esim. koronatilanteen vuoksi tiedotetaan näillä sivuilla erikseen

 

Ohjelma:

 

to 4.6.

Maastopyörän ominaisuudet ja niiden hyödyntäminen

Pyörän hallinta

Tasapaino

Harjoitukset sorakentällä

 

to 11.6.

Alamäki- ja ylämäki

Jarrut ja vaihteet

Kummut ja kaarteet

Harjoitukset maastossa

 

to 18.6.

Tekniset polut

Ajaminen kalliolla

Opitun soveltaminen lyhyellä maastolenkillä

 

Tervetuloa oppimaan uusia taitoja mielenkiintoisen ja vauhdikkaan lajin parissa!