Suunnistus

Avoin AM-pyöräsuunnistus 4.6.2024

K-P:n avoimet AM-pyöräsuunnistukset kisataan Pernun maastossa.

Kilpailukutsu

Avoin Am-sprintti 25.8.2024

Himangan Urheilijat järjestää suunnistuksen Keski-Pohjanmaan aluemestaruus sprinttikilpailun su 25.8.2024. Lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Lestijoki-rastit

Himangan Urheilijat, Kannuksen Ura ja Lohtajan Veikot järjestävät Lestijokilaakson alueella iltarasteja jälleen kesällä 2024. Katso kalenteri ja ohjeet täältä

Lisenssit ja kilpailuihin ilmoittautuminen

Suunnistajat hankkivat lisenssinsä Suomisport palvelun kautta ja hoitavat kilpailuihin ilmoittautumisen Suunnistusliiton IRMA-palvelussa. Suunnistusjaosto kannustaa urheilijoita kilpailemaan tukemalla osanottomaksuissa.

Jukolan ja Venlojen viestiin joukkueet kerätään kiinnostuneista. Ota yhteyttä jaoston jäseniin, jos olet kiinnostunut osallistumaan Suomen suurimpaan urheilutapahtumaan!

Kiinnostunut kokeilemaan lajia?

Tutustu Suunnistuksen alkeet materiaaliimme tai tule rohkeasti HimU:n järjestämiin Lestijoki-rastit tapahtumiin niin autamme sinut alkuun.

Tiedotus

Suunnistusjaoston ajankohtaisista tapahtumista pysyt kärryillä nettisivuja ja facebookia seuraamalla. Suunnistuksen harrastajien omaan WhatsApp-ryhmään pääset mukaan kysymällä jaoston jäseniltä.

https://www.instagram.com/hu_suunnistus

https://www.facebook.com/HUsuunnistus

https://www.facebook.com/HimanganUrheilijatry

Toimintaa tukemassa: