Seura-asut

Tilauslinkki seura-asuihin:

https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Verkkokauppa on nyt auki. Ohessa nyt ohjeet step-by-step, niin toivottavasti näiden avulla onnistuu.

Eli mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Himangan Urheilijat -seuran koodi on: 00129HU

 1. Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla ja ottaa n. 20 sekuntia). Siihen syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.
   
 2. Kun oma tili on luotu, niin voi kirjautua clubshoppiin meidän seuralle antamalla koodilla (mikä on siis tuo 00129HU) -> syöttää siis sekä oman käyttäjätunnuksen, oman salasanan sekä seuran koodin.
   
 3. Sitten kun on kirjautunut, niin tulee seuran sivulle. Ylhäältä näkee yleiset tiedot ja ohjeet. Hieman kun menee alaspäin, niin avautuu kuvineen kaikki tuotteet.
   
 4. Siinä sitten valitsee tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sitten valitsee joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”
   
 5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä mennään vähitellen maksuun ja syötetään pyydetyt tiedot.
   
 6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”OSTA” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortilla.
   
 7. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos ei maksa. TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY. Maksuvaihtoehtoina on yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan -lasku.


Tilauslinkki sulkeutuu 22.9. (tähän tilausjaksoon)

Sen verran vielä, että jokaiseen tilaukseen lisätään +1€ automaattisesti. Tämä käsittää verkkokaupan kuluja, hallintoa, rahtia jne.