Bingo- ja touhutoimikunnat

Bingo

Perinteinen ja erittäin suosittu Himangan Urheilijoiden bingo pyörii sunnuntaisin urheiluhallilla. Hyvät palkinnot ja tarjoilut. Tervetuloa pelaamaan!

Osallistumalla bingoon tuet samalla Himangan Urheilijoiden toimintaa ja liikuntapaikkojen ylläpitoa.

Bingoa pyörittävästä toimikunnasta löytyy tilaa myös uusille kiinnostuneille. Lisätietoa bingotoiminnasta voit kysyä Riku Ojalta puh. 044 973 4569.

Bingotoimikunnan kokoonpano: Riku Oja, Marita Keski-Kuru, Sirkka Uunila, Anja Märsylä, Markku Rahkola

Touhutoimikunta

Seura järjestää myös muuta oheistoimintaa ja varainkeruutapahtumia, kuten kahvikonsertteja, karaokeiltoja ja myyjäisiä. Seuraa ilmoittelua facebookissa ja seuran nettisivujen uutispalstalla.

Lisätietoa Sirkka Joensuulta puh. 040 7722 232.

Touhutoimikunnan kokoonpano: Sirkka Joensuu, Teuvo Iso-Oja, Irma Heikkilä, Pirjo Lehtonen, Sirkka Sivonen, Leena Rahkonen, Helena Tilus, Esa Ranta-Tilus, Hannu Ainali, Seppo ja Merja Yli-Tokola, Lauri Iso-Oja

Mukaan talkootoimintaan

Bingo- ja touhutoimikunnan lisäksi osaavia ja ahkeria talkoolaisia tarvitaan myös seuran tilojen ja harrastuspaikkojen ylläpidossa ja kehittämisessä, jota tehdään pitkälti talkootyönä. 

Jos talkootoiminta tai esimerkiksi urheiluhallin talonmiehenä toimiminen kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan porukkaan!

Kysy lisää Sirkalta, puh. 040 7722 232.